Startsida
Våra gåvokort

Tack, God Jul, Glad Sommar, Glad Påsk, eller kanske bara säga Hej.

Ett gåvokort är en mycket uppskattad gåva för mottagaren i och med att det alltid finns något som passar varje mottagare. Anledningen till det är att det i varje gåvokort finns mellan 35 - 100 mycket exklusiva produkter att välja mellan. Inredningsprodukter, bäddset, lyxiga glas eller löjrom till helgens bjudning. Det finns något för alla helt enkelt.

Ett gåvokort handlar om omtanke och har så otroligt många olika användningsområden, därför är det en mycket uppskattat julklapp, sommarpresent, påskgåva, födelsedagspresent, alla hjärtans dag gåva, premiering till medarbetare, kunder eller samarbetspartners. Eller varför inte bara skicka ett "hej" till en vän du kanske inte träffat på länge?

Ett gåvokort skall också ha ett brett sortiment av produkter och/eller delikatesser. Därför är alla våra gåvokort noggrant handplockade för att innehålla produkter och delikatesser med mycket hög exklusivitet och kvalité. Detta gör att när din medarbetare, kund eller vän får ett gåvokort från gåvokortet.com alltid kommer att hitta en gåva som passar just sin egen smak.

Det är bara fantasin som sätter stopp för ett gåvokorts användning. Många av våra kunder använder ett gåvokort året runt för just sådana speciella tillfällen när man vill visa lite extra uppskattning. Dela ut det på företagets julfest, sommarmiddag, inför påskledigheten eller vid uppvaktandet vid en födelsedag. Vill du, så hjälper vi dig att skicka ut det direkt till din eller dina mottagare. Antingen i standardkuvertet eller varför inte inslaget i en exklusiv kartong? Du bestämmer.

Vi har, med över trettio år i branschen, lärt oss vad gåvor och gåvokort måste innehålla för att vara den där alldeles perfekta julklappen som ska passa alla människor och alla olika tillfällen som kan ges i livet. Därför är Gåvokorten hos oss på gåvokortet.com extremt noga utvalda för att, dels ha ett stort utbud av produkter med en mycket hög exklusivitet, kvalitet och design, tillsammans med den otroligt viktiga detaljen enkelhet för din medarbetare, kund eller vän att kunna beställa/lösa in sitt gåvokort mot en julklapp, alla hjärtansdag gåva, påskpresent, sommargåva, "jag saknar dig present" eller födelsedagspresent och på ett mycket enkelt sätt, och få den hemskickad till sig.

Vi på gåvokortet.com älskar gåvor och gåvokort och vi ser till att du på det enklaste sättet stärker dina relationer genom uppskattning, glädje och upplevelse. Till vem du vill.

Välkommen till oss på gåvokortet.com