Startsida
Våra gåvokort

Vanliga frågor när man ska köpa gåvokort.

Varför ska man ge ett gåvokort?

 

Ett gåvokort passar precis alla företag och organisationer men även privatpersoner som vill visa sin uppskattning till medarbetare, kunder eller vänner. Den absolut största fördelen med att ge bort ett gåvokort är att man låter mottagaren välj vad han eller hon själv vill ha, bland ett stort utbud. Allt från delikatesser och choklad till produkter för kök, hem och fritidsartiklar. Korten levereras tillsammans med kuvert och om du vill så hjälper vi dig med en personlig hälsning till dina mottagare. Allt för att gåvan till medarbetare, kunder eller vänner skall bli så uppskattad som möjligt. 

 

Vad ingår i priset?

 

I priset ingår det valda gåvokort med hela dess sortiment samt kuvert. Även kundtjänst. Moms och frakt av gåvan till gåvomottagaren tillkommer. Men dessa summor ligger dock med i ditt ordervärde, specificerad som moms och ”hemfrakt gåva”.

 

Kan man få egen hälsning någonstans i kortet?

 

Absolut! Vill man så kan vi tillgodose en hälsning till mottagaren av gåvokortet med er logotype. Då skriver du din hälsning i fältet ”orderkommentar”. Vi kommer då att maila dig ett korrektur för godkännande innan ordern går igenom.   

 

Hur levereras gåvokorten till mig?

 

Gåvokorten levereras till dig via DHL, Schenker eller postnord. Normalt sett inom 3-5 arbetsdagar. Om inte annat anges.

 

Kan jag få hjälp att skicka Gåvokorten direkt till mottagaren?

 

Naturligtvis. Vi hjälper dig gärna med detta. Vi kan skicka dem direkt till dina mottagare runt om i Sverige, norden eller världen. Vill du få hjälp med detta så kontaktar du oss på kundtjänsten samt skickar oss en adress lista på de aktuella mottagarna. Frakt och hantering tillkommer för detta.

 

Hur länge gäller ett Gåvokort?

 

Du finner giltighetstiden på det aktuella Gåvokortet. Men vanligtvis 4 – 9 månader beroende på vilket gåvokort du väljer.  

 

Vad menas med ”hemfrakt gåva” och varför tillkommer den?

 

När din gåvokortsmottagare väljer sin gåva så skickas den direkt till hem till honom/henne. Det är denna fraktförsändelse som utgör den separata orderraden ”Hemfrakt gåva”. Anledningen till att den separeras från övriga gåvokortskostnaden är för att frakten inte skall ingå i gåvans värde (och är därmed inte är skattepliktig). Hemfrakt gåva kostar mellan 70kr– 89kr exkl. moms per Gåvokort, beroende på vilket av korten du väljer.

 

Har gåvokorten samma produkter hela året?

 

Beroende på säsong så görs mindre justeringar i sortimentet i det aktuella gåvokortet. Dock så är antalet gåvor i de olika gåvokorten som gåvokortsmottagaren väljer mellan alltid detsamma under året.  

 

Hur betalar jag gåvokorten?

 

Du kan betala direkt via din bank, men kreditkort eller via fakturera, En sedvanlig kreditprövning görs på alla fakturakunder. Faktura kommer då från Payer.