Startsida
Våra gåvokort

Köpvillkor

 

Priser och betalning
Varje vara anges med pris Inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive moms, frakt.
Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen.

 

Betalningsalternativ

 

Kortbetalning.

 

Våra kortbetalningar hanteras av vår betalningspartner Payer Financial Services AB för att garantera snabb och säker betalning. Payer är PCI-certifierad enligt PCI DSS Level 1 och godkänd av VISA och MasterCard för att tillhandahålla korttransaktioner över Internet. För ökad säkerhet använder vi 3D-Secure som är en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering och sker i Payers betalfönster, där inga uppgifter är tillgängliga för butiken. Ingen avgift för kortbetalning tillkommer.

 

 

 

Direktbanksbetalning. 

 

När du väljer att betala via betalsättet direktbanksbetalning loggar du in via din bank och betalningen blir genomförd direkt med hjälp av Payer Financial Services AB som samarbetar med banken. Du kan välja att betala hela ordervärdet genom direktbetalning om du är internetkund hos, Handelsbanken och Swedbank. En direktbetalning bokförs omgående hos oss. Det tillkommer inte någon avgift och överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering och sker i Payers betalfönster

 

 

Faktura privatperson

 

När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller dela upp betalningen i mindre delar. Fakturan förfaller 14 dagar efter köpet. Fakturan sänds via e-post. En fakturaavgift på 39 kronor tillkommer.

 

Du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället. En mindre kreditprövning görs som i vissa fall innebär en kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. Observera att namn och adress måste stämma med folkbokföringen.

 

För att se fullständiga villkor för Payer Financial Services AB faktura via Collector Bank, se länkarna nedan:

 

Allmänna villkor för faktura och kontokredit

Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

 

Faktura företag

 

När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Fakturan förfaller 30 dagar efter köpet. Fakturan sänds via e-post. En fakturaavgift på 39 kronor tillkommer.

 

För att se fullständiga villkor för Payer Financial Services AB faktura via Collector Bank, se länken nedan:

 

Allmänna villkor för faktura och kontokredit

 

 

 

Leveranser.

Vi levererar era beställda gåvokort med Postnord & DHL. Från 90kr beroende på storlek och vikt. Frakten för detta kommer separat på fakturan.

 

Frakten för din mottagares gåva separeras direkt vid inköpet och syns i "kassan" som "hemfrakt gåva". Anledningen till att denna separeras är för att fraktkostnaden på detta skall inte läggas i gåvovärdet i och med att denna summa inte är skattepliktigt belopp.

 

Ångerrätt

För privatpersoner:

 

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. 
I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara - eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, gäller inte ångerrätten. 

 

För företag:

 

Din ångerrätt gäller under 10 dagar. 
I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara - eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, gäller inte ångerrätten. 

 

 

Returer

Returer sker på egen bekostnad förutom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar du själv den nya frakten från er till oss, om det inte är en felaktig vara från oss.

 

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka det du har betalat för varan inom 30 dagar från den dag vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.